Smidestång

Smidestång

Gör som tusentals nybörjar- och veteransmeder som har sparat tid och pengar genom att färdigställa sina egna smidestänger! Detta paket med tänger för gör-det-själv innehåller fem typer av tänger som är viktiga i nästan varje smedja. Varje tång kräver montering, men kommer med tångämnen, tryckta instruktioner som är lätta att följa och en nit.

Dessa tänger är gjorda av ett tunnare material (5/16″ Mild Steel), vilket gör tången lättare och enklare att hantera när man arbetar med mindre storlekar. Detta paket innehåller 1 Rapid Bolt Tång, 1 Rapid Flat Jaw Tång, 1 Rapid Slot Jaw Tång, 1 Rapid V-Bit Tång och 1 Rapid Scroll Tång, varje tång kommer med en nit och instruktioner.

Rapid Bolt Tång: Rapid Bolt Tång har en öppen käke vilket gör dem idealiska för att ta tag i metall med en skrymmande ände som skulle komma i vägen med andra stilar av tång. Käftarna är 3″ långa x 1-3/4″ breda och tyglarna är 13-1/4″ långa.

Rapid Flat Jaw Tång: Rapid Flat Jaw Tång är den mest populära och mångsidiga tången som finns tillgänglig. De är perfekta för nästan alla projekt och kan formas till boxkäft, vargkäke eller v-bittång för att hålla metall i olika storlekar. Käftarna är 1-1/2″ långa x 1″ breda och tyglarna är 11-1/2″ långa.

Rapid Slot Jaw Tång: Tillägget av skåran i käken på dessa tänger gör att du kan greppa runt, fyrkantigt eller platt järn med samma tång. Käftarna är 1-1/2″ långa x 1″ breda och tyglarna är 11-1/2″ långa.

Rapid V-Bit Tång: Denna tång är gjorda för att passa flera storlekar och former av material. ”V” ger dig ett bättre grepp om materialet. Käftarna är 2-1/2″ långa x 1″ breda och tyglarna är 12″ långa.

Rapid Scroll Tång: Rapid Scroll Tång är mindre med en avsmalnande käke som vanligtvis används vid rullning eller detaljarbete. Deras storlek gör dem också mångsidiga för många andra applikationer. Käftarna är 1-5/8″ långa och tyglarna är 6-3/8″ långa.

Handgjorda.

Material: Mjukt stål.

852,00 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *