Handsmidd krok för köket

Handsmidd krok för köket

Mina klassiska små handsmidda krokar.

Tillverkade av mig själv i min smedja, dessa krokar har smitts över städet med omsorg för att skapa en snygg och praktisk krok. Detta är det lilla alternativet till mina mycket populära större krokar.

Jag är stolt över intrikata detaljer i mitt arbete och säkerställer att var och en är full av charm och karaktär. Varje krok är individuellt gjord och polerad medan metallen fortfarande är varm och belagd med traditionellt bivax för att ge en perfekt inre finish.

Handgjorda.

Krokmått

Material: Metall
Höjd: 5 centimeter
Bredd: 3 centimeter
1 fästhål som är 4 mm brett.

66,00 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng